Voormalig Viking Hans Similon lijkt een vaste stek gevonden te hebben. Hij werd zopas door Adecco Group benoemd tot Digital Lead Northern Europe. Het gaat om een nieuwe functie, die inhoudt dat Similon de digitale transformatie voor Adecco moet doorvoeren. Zo moet hij de HR-groep positioneren op de digitale arbeidsmarkt. Een niet eens zo’n verrassende stap, aangezien hij tien jaar geleden al aan de slag was voor The Adecco Group, en daarna zich wist te specialiseren in community management, innovatie en digitalisering.

Hans Similon is niet de enige Limburgse hotshot die Adecco wist binnen te halen. Katrien Berghs werd aangesteld als HR & Legal Director. Ze krijgt als opdracht mee om Adecco in het zadel te houden als Great Place to Work, een onderscheiding die de groep al vier jaar op rij te beurt viel.

Nog zo iemand is Franky Peeters, een handelsingenieur van de Universiteit Hasselt, die nu IT Director is geworden bij Adecco Group. Doorheen zijn carrière vergaarde hij een uitgebreide expertise in data-analyse en IT, met een sterke focus op human resources. Zo bouwde hij via zijn bedrijf WeChapter mee aan Prato, het platform van Joris Peumans dat zich op de Corda Campus bevindt.

Adecco Group telt in België 800 werknemers, verdeeld over 130 kantoren.