De Groep Royer, de producent van houten kisten en pallets met 4 productievestingen in België en Nederland, heeft Hans Willems aangetrokken als COO. Het gaat om een nieuwe functie, waardoor CEO Herman Wellens een rechterhand krijgt om de strategie verder uit te rollen.

“Het zijn de snelle en aanhoudende groei van  het bedrijf, en de ambities voor een verdere expansie die ons ertoe hebben aangezet om deze nieuwe functie te creëren”, zegt Herman Wellens. “Met Hans Willems (52) halen we iemand in huis die in zijn loopbaan al diverse functies als Operations Manager en Plant Manager in tal van industrieën uitoefende. Hij brengt een pak ervaring en kennis met zich mee.”

De nieuwkomer ziet het helemaal zitten. ““Ik kijk ernaar uit om samen met onze CEO Herman Wellens en de lokale teams, te zorgen dat de Groep Royer zijn ambitieuze doelstellingen kan waarmaken”, aldus Willems. “Hier wacht een zeer fijne, nieuwe en professionele uitdaging, die ik met veel enthousiasme ga opnemen.”

Naast de 4 productievestingen voor pallets en kisten is Group Royer ook actief in e-commerce met een webshop voor tuinhout. Voor deze divisie werd onlangs een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen in Sint-Truiden, van waaruit de logistieke verdeling voor de Benelux wordt georganiseerd.