Sign & Facade, een onderneming met specialisatie in lichtreclame en gevelsignalisatie uit Diest, heeft van de nieuwe fusiebank Crelan (Landbouwkrediet en Centea) de bestelling gekregen om maar liefst 865 kantoren in een nieuw kleedje steken. Het gaat voorlopig om het grootste sign-contract op de Belgische markt dit jaar.

Crelan131Op 1 april 2013 ging officieel de fusie van Landbouwkrediet en Centea tot Crelan in. “Een nieuwe bank, een nieuwe naam: daar hoort uiteraard nieuwe signalisatie bij,” zegt Alain Duriau van Sign & Facade. “Wij zijn blij dit proces te mogen uitvoeren. De operatie is ingezet op de hoofdzetels in Anderlecht en Antwerpen. Tegen einde juni moet de operatie rond zijn.”

Bij het uitvoeren van de opdracht zweert Sign & Facade bij een duurzame en ecologische oplossing. Alain Duriau: “Er wordt zoveel mogelijk van het bestaande materiaal van de Centea-kantoren opnieuw gebruikt. De borden worden herlakt en de verlichting omgevormd naar milieuvriendelijkere LED-verlichting. Het resultaat is minder afval en een lager energieverbruik, kortom een lagere milieubelasting.

LW