Tobania, het ICT-bedrijf dat is ontstaan door de fusie van Tobius en Saga Consulting Group (waartoe ook Anaxis behoorde), zal dit najaar verhuizen naar de Corda Campus in Hasselt. “Heel wat innovatieve bedrijven met een accent op ICT, vinden op de Corda Campus de ideale infrastructuur om hun activiteiten te ontplooien,” legt CEO Lode Peeters uit. “Ze putten bovendien inspiratie uit elkaars aanwezigheid. De recente fusie waaruit Tobania ontstond, en de ‘flexwerkpolicy’ die we voeren, maken dat wij als grote Belgische IT-speler perfect in dit plaatje passen. We kunnen er meeliften op de uitstraling en reputatie van dit Silicon Valley-concept.”

corda 1De nieuwe locatie wordt de thuishaven van de klantenhelpdesk en twee business units (dus niet het hele bedrijf). De overige werknemers van Tobania bevinden zich in Strombeek-Bever, Zaventem, Lokeren en Waver.

“Deze verhuis is een mooi bewijs van de manier waarop Tobania wil blijven investeren in zijn mensen en de toekomst,” aldus nog Lode Peeters. “We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe omgeving onze verdere groei zal aanzwengelen en een extra impuls zal geven aan het nieuwe werken binnen ons bedrijf.”

Tobania stelt in totaal meer dan 550 IT-specialisten en consultants tewerk, en behaalt hiermee een omzet van meer dan 60 miljoen euro.