Golazo Groep, het sportmarketingbedrijf van Bob Verbeeck uit Beringen, heeft een substantieel aandeel genomen in de Nederlandse sectorgenoot Triple Double. De samenwerking zal voor Golazo leiden tot verdere internationalisering en uitmonden in een bureau dat in de wereldwijde pitches van de grote sportsponsors zit.

Triple Double is op de Nederlandse sportmarkt een naam die klinkt als een klok. Het bureau dat zowat twintig jaar geleden werd opgericht door Bob van Oosterhout, had de hand in heel wat grote en belangrijke consultancy- en sponsoringdossiers. Van Oosterhout zelf is een belangrijke stem in alles wat er beweegt op de Nederlandse sportbusinessmarkt.

“De samenwerking met Golazo zorgt ervoor dat wij als bureau in één keer enorm veel extra slagkracht krijgen, vooral om internationaal een rol van betekenis te gaan spelen”, aldus Bob van Oosterhout. “Die internationale ambities hebben ons allebei erg gedreven. We hebben met diverse potentiële partners aan tafel gezeten, maar Golazo is een partij die je kent en waarbij je de zekerheid hebt dat de liefde voor sport daar net zo aanwezig is als bij ons. Ons DNA komt goed overeen.”

Bob Verbeeck beaamt: “Ik denk dat Triple Double een fantastische partij voor ons is omdat we enerzijds een heel sterke partner in Nederland nodig hebben voor de inmiddels bijna 70 evenementen die we hier organiseren, en anderzijds omdat we internationaal dezelfde weg willen bewandelen. Deze samenwerking zal ons beter in staat stellen om op Europees niveau door te groeien.”

Triple Double is gevestigd in Eindhoven, waar ook Energy Lab en een kantoor van Golazo Sports zijn gehuisvest. Golazo heeft verder in Nederland ook nog kantoren in Rotterdam, Groningen en Tilburg.