ESBI Belgium, ASM Lettershop en Sign Solutions gaan voortaan samen door het leven als Signts. De groep, die is ontstaan door 2 overnames, biedt het hele gamma aan van binnen- en buitenreclame. In juni zal Signts verhuizen naar een nieuw pand van 1.760 m2.

Sign Solutions werd in 2009 overgenomen door ASM Lettershop. In 2016 werd daar ESBI Belgium aan toegevoegd. “Door het samenvoegen van de specialisaties kunnen we nu het hele spectrum van diensten leveren”, zegt zaakvoerder Marc Walpot. “Een one-stop-shop voor signing, van bouwbord tot fleetmarking, en van raambestickering tot wegwijzers en lichtreclame. Samen gaan we bovendien echt een rol spelen in de ontwikkelingen van de toekomst op het gebied van signing. Die toekomst wordt steeds duurzamer, digitaler en interactiever, verwacht ik. Daarin willen we toonaangevend zijn.”

Het werd tijd om de drie bedrijven van de groep onder één naam naar de markt te brengen. “We hebben gekozen voor Signts” aldus Walpot. Onder die naam zullen we ook de plaatsing en montage verzorgen in de hele Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk.” Er zijn eigen vestigingen in Houthalen-Hechteren en Nederland (Venlo). Medio volgend jaar zal Signts overigens verhuizen naar een nieuw gebouw met alle faciliteiten.