Fruitsnacks meest beloftevolle KMO

Naast de verkiezing van de KMO Laureaat voor Limburg, reikte Unizo donderdag in Kaai 16 ook een onderscheiding uit aan de meest beloftevolle KMO van deze provincie. “Deze prijs gaat naar een onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht om op termijn uit te groeien tot een sterkhouder van de Limburgse economie,” zegt directeur Bart Lodewyckx.

Karel Paesmans FruitsnacksAls laureaat werd Karel Paesmans en zijn bedrijf Fruitsnacks uit Nieuwerkerken gehuldigd. Hij haalde het voor Het Ramenhuis (Paul Roosen en Stefan Poelmans), en Xtreme Internet Solutions (Tom Hendrix). Fruitsnacks levert wekelijks manden met vers fruit bij bedrijven die hier een abonnement op nemen. Zo krijgen medewerkers en bezoekers op vaste tijdstippen een gezonde snack voorgeschoteld.

Ook deze laureaat was bijzonder opgetogen met de overwinning: “Voor mij als ondernemer is het een erkenning,” aldus Paesmans. “Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn. Maar het is vooral interessant voor al onze medewerkers. Zij voelen nu dat ze in een bedrijf werken waar echt iets leeft.”