Foederer in zee met kantoor Bleux (Peer)

Foederer DFK, het accountantskantoor met vestigingen in Hasselt, Bree en Sint-Truiden, gaat een samenwerking aan met Accountantskantoor Bleux uit Peer. “Met deze stap geven wij onze klanten de garantie op continuïteit en kunnen wij de dienstverlening uitbreiden en nog verbeteren,” zegt Rik Bleux. “Wij waren al geruime tijd een dergelijke stap aan het voorbereiden en hebben nu met Foederer DFK de juiste partner gevonden.”

foederer bleuxVoor Foederer DFK is de toenadering tot Bleux een mooie aanwinst in de regio Peer-Bree. “Beide kantoren delen immers dezelfde waarden, klantenbenadering en aandacht voor de meerwaardecreatie,” zegt Stijn Verjans, Managing Partner bij Foederer DFK. “We leven in sterk veranderende tijden. De wereld van de boekhouding en de fiscaliteit wordt alsmaar complexer. Hierdoor zullen samenwerkingen als deze, in het belang van de klanten, in de toekomst alleen maar toenemen.”

Wouter Vandijck, vestigingsleider in Bree en vennoot bij Foederer DFK, zal deze operatie mee coördineren. De samenwerking start onmiddellijk en wordt verder geformaliseerd op 1 januari 2016. Accountantskantoor Bleux blijft voorlopig wel nog onder deze naam opereren en de bestaande vestiging in Peer wordt zeker nog een aantal jaren behouden.

De groep van Foederer DFK telt in Hasselt en Bree in totaal 56 mensen en in Sint-Truiden (alliantie met Reynders & Co) 28 medewerkers.