De uitzendgroep Flexpoint, met hoofdkwartier in Hasselt, neemt het uitzendbedrijf Intertime van de logistieke groep Gheys in Beringen over.

flexpoint-gheysGroup Gheys startte in 2003 in Beringen met de eigen afdeling Intertime. Hiermee gebeurt de werving en selectie van vaste en flexibele werknemers voor eigen rekening, maar ook voor andere bedrijven uit transport en logistiek. “Intertime beschikt niet over een uitgebouwd kantorennet,” legt CEO Dirk Gheys uit. “Dat zorgt voor een gebrek aan naambekendheid en een beperkte instroom. Bovendien kunnen we ons voor andere transportbedrijven niet voldoende onafhankelijk opstellen.” Vandaar dat er naar een gespecialiseerde partner werd gezocht.

Ook voor Flexpoint, vooral actief in uitzendarbeid en dienstencheques (Clixxs), is de overname van strategisch belang. “West-Limburg was voor ons nog een beetje een blinde vlek,” zegt mede-eigenaar Eric Martens. “De deal was vrij vlug beklonken, omdat het familiale karakter en de cultuur van beide bedrijven goed overeenkomen.”