Het kantoor van accountants, belastingconsulenten en juristen Fineko, heeft de Genkse stads- en sectorgenoot Accountants-Vereniging van Jean Lindekens en Patrick Bijloos overgenomen.

De consolidatie in de sector, aangevuurd door heel wat technologische veranderingen en door de drang naar verdere specialisatie, is al enige tijd aan de gang en komt voorlopig niet tot stilstand. Bart Vandeloo van Fineko gaf hierover in ons magazine pas nog zijn visie. Zijn bedrijf zit zelf niet stil om de toekomst voor te bereiden en kondigt een nieuwe overname aan. Accountants-Vereniging in Genk, dat in 1986 werd opgericht door Jean Lindekens en Patrick Bijloos, zal in het voorjaar van 2018 helemaal geïntegreerd worden in Fineko. Op die manier is continuïteit voor de klanten en doorgedreven specialisatie mogelijk.

Accountants-Vereniging zal verhuizen naar de kantoren van Fineko aan de Toekomstlaan in Genk. Daar is nog wat plaats, sinds het bedrijf eerder dit jaar de kantoren uitbreidde met ongeveer 20 extra werkplekken, vergaderzalen en een nieuwe cafetaria met keuken en terras.