Vijftien jaar nadat hij zijn zaak Orthopedie Reyskens verkocht, begint Hendrik Reyskens opnieuw met dezelfde activiteit. Samen met zijn dochter, echtgenote en 2 ervaren medewerkers opent hij in Borgloon een nieuw atelier.

Orthopedie Reyskens was een begrip in Limburg voor de orthopedische schoenen en steunzolen. Hendrik Reyskens verkocht de zaak zo’n 15 jaar geleden aan Vigo, maar bleef al die tijd wel actief als vestigingsmanager van het bedrijf. Nu begint hij dus opnieuw ‘op zijn eigen’.

“Na 15 jaar bij Vigo wou ik terug naar het kleinschalige, familiale bedrijf om zo meer persoonlijke service aan de patiënten te kunnen geven”, aldus Hendrik Reyskens. “Daarom heb ben ik nu samen met onze dochter Liselotte, mijn vrouw Hilde en mijn medewerkers Rik en Benjamin, de zaak Reyskens Orthopedie gestart.” Het opmeten van de voeten kan gebeuren bij Schoenen Reyskens in Genk (de winkel van zijn zussen) en in Borgloon. “Op beide plaatsen kunnen we kleine aanpassingen of herstellingen dadelijk uitvoeren. De werkplaats om de steunzolen en orthopedische schoenen op maat te vervaardigen, is in Borgloon gevestigd.”

Hendrik Reyskens houdt ook nog een spreekuur, samen geneesheer-specialisten, in Diest, Hasselt, Pellenberg en Sint-Truiden.