Sitelco, het Tongerse telemarketingbedrijf van Silviane Cornut, breidt gestaag uit. Het aanbod werd verruimd en er kwamen nieuwe collega’s in dienst. Voor dit jaar wordt opnieuw een verhoging van het personeelsbestand verwacht, zodanig dat in de zomer naar een ruimer kantoor zal worden verhuisd.

Sitelco werd opgericht in 2015 en specialiseert zich in uitgaande telefoontjes in opdracht van bedrijven (outbound B2B). Niet zelden dienen de telemarketeers te bellen naar het buitenland of met internationale klanten die business in België willen opzetten. Daardoor is een goede talenkennis vereist. “Nadat eerder al nieuwe klanten werden aangetrokken vanuit Wallonië en Duitsland, werden er nu opnieuw extra personeelsleden en talen toegevoegd aan ons aanbod”, zegt Silviane Cornut. “We zijn nu met 4 telemarketeers die naast Nederlands, Frans, Engels en Duits, ook gesprekken kunnen voeren in het Spaans, Portugees en Italiaans.”

De ambitie is om dit jaar zeker nog 3 extra medewerkers aan te trekken. “Daardoor wordt onze bedrijfsruimte te klein en verhuizen we deze zomer naar een ruimer kantoor aan de Maastrichtersteenweg”, aldus de zaakvoerder. “Daar zullen we over 15 werkplekken beschikken, zodat we nog enige groeimarge hebben.”