Essers werft 20 man extra aan door groot order

Crestron, een wereldleider in domoticasystemen, heeft woensdag een groot contract getekend met de logistieke dienstverlener H.Essers uit Genk. Alle logistiek voor de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) zal vanaf 1 januari 2016 door H.Essers worden verzorgd. Crestron vaardigt hiervoor 18 medewerkers af naar de site van Essers in Kampenhout. De logistieker werft er bovendien nog eens 20 extra mensen voor aan. Het contract heeft dan ook een duurtijd van 5 jaar.

crestron essers“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met H.Essers,” zegt Robin van Meeuwen, CEO van Crestron (links op de foto). “Zij tonen begrip voor complexe, multiculturele, logistieke business. Dit gekoppeld met de verwachtingen van onze klanten om producten tijdig, correct en efficiënt te leveren, is cruciaal voor de verdere groei van ons bedrijf.”

Pascal Vranken, COO van H.Essers (rechts op de foto) is al even enthousiast: “Crestron is een innovatieve topspeler in zijn sector. Het is een eer dat wij hun traditionele logistieke processen kunnen hertekenen en zo duurzame en efficiënte oplossingen kunnen bieden binnen de complexe en dynamische wereld van high-tech en communicatie.”