De logistieke dienstverlener H.Essers, met hoofdkwartier in Genk, heeft dinsdagavond de titel Limburgse Ondernemer van het Jaar in de wacht gesleept. Daarme is een opvolger gevonden voor Cor van Otterloo (Punch Powertrain). H.Essers haalde het in de finale van Gijbels Group uit Opglabeek en softwaregroep Cegeka uit Hasselt. “De jury was zeer onder de indruk van de toegevoegde waarde die H.Essers levert en de focus die het bedrijf weet aan te houden”, zei juryvoorzitter professor Herman Daems, die ook de twee andere finalisten tot winnaars uitriep.

lovhj-essers-2016De titel Limburgse ondernemer van het Jaar is een initiatief van Het Belang van Limburg en dit platform Made in Limburg. Hiermee wordt een bedrijf bekroond dat goed bezig is ‘in het belang van Limburg’. Vice-premier Kris Peeters mocht in de ambtswoning van gouverneur Reynders de eindlaureaat bekendmaken.

“Ik ben zeer vereerd met deze titel”, zei bestuursvoorzitter Noêl Essers na afloop. “We zijn met zoveel nieuwe dingen bezig, en het doet deugd om dat gewaardeerd te zien.”

Het volledige verslag en alle reacties van Limburgse prominenten staan in Het Belang van Limburg!