Fintradviez is de naam van een gloednieuw Fintro-kantoor in Hasselt. Eindelijk, want de groep van zelfstandige bankiers- en verzekeringsmakelaars die opereren onder de vleugels van BNP Paribas, hadden nog geen vestiging in de binnenstad. De zaakvoerders zijn geen onbekenden in de sector. Eddy Kellens heeft een bancaire achtergrond van 25 jaar bij ondermeer KBC en Delta Lloyd. Zijn vennoot-businesspartner is Fabienne Snytsers, die 18 jaar ervaring kan voorleggen bij onder meer Paribas, Bacob, Bank Nagelmaeckers en Delta Lloyd. Specialiteiten van Fintradviez zijn beleggings- en vermogensadvies, maar ook de hele verzekeringsportefeuille hoort daarbij.

“Fabienne en ik hebben allebei dezelfde visie op bank- en verzekeringsproducten,” zegt Eddy Kellens. “KMO-bedrijfsleiders willen graag persoonlijk en in mensentaal geholpen worden. Daarom kiezen we niet voor een anonieme vlag achter een glazen loket, maar nemen we de tijd om de dossiers van onze klanten te onderzoeken en hen helemaal op maat bij te staan. Dat is onze troef. En ook dat we qua verzekeringen volledig onafhankelijk zijn en dus niet gebonden zijn aan de polissen van een bepaalde verzekeraar.”

In afwachting van de voltooiing van eigen kantoren in de Kerkhofstraat in Hasselt, huist Fintradviez voorlopig nog in de hoofdzetel van BNP Paribas aan de Ridder Portmansstraat. “In de loop van het najaar is onze nieuwbouw klaar. We kijken er nu al naar uit!”