Elke Stultjens mag zich nu ook auteur noemen

Elke StultjensEén minuut tijd per e-mail besparen… Hoeveel uren per dag zou u hierdoor overhouden? Elke Stultjens, zaakvoerder van BestBuro (Lummen) is rotsvast overtuigd dat het kan. En zij kan het weten, want over deze (en tal van andere materies) geeft ze sinds jaar en dag gespecialiseerde opleidingen. “Ik zie dagelijks werknemers worstelen met overvolle inboxen en ongestructureerde mappen in Outlook,” zegt ze. “Daarom heb ik alle tips om het efficiënter aan te pakken gebundeld in een boek, genaamd ‘Outlook op zijn best’.”

Wie het gelezen heeft, noemt het alvast ‘dé office lifehack’ van 2016. “Na het lezen van dit boek bespaar je minstens 1 minuut per mail als gemiddelde gebruiker,” maakt Elke zich sterk. “Tel dat maar eens uit per week of per jaar. Bye, bye digistress…”

Het boek richt zich tot drie specifieke doelgroepen: de interne werknemers, de salesmanagers op de baan en de zaakvoerders. “Als interne werknemer leer je je mailverkeer te controleren en te structureren,” zegt ze. Dat is het basisprincipe. “Daarnaast zijn er de salesmanagers, die de hele dag op de baan zitten zonder pc. Hoe kunnen zij hun e-mails ’s avonds snel en efficiënt verwerken? Als laatste richten we ons op de zaakvoerders die steeds in CC staan, en verondersteld worden om van alles op de hoogte te zijn. Ook voor hen is een enorme tijdswinst te boeken.”

En voor wie zelfs met het boek in de hand er niet uit wijsgeraakt, is er nu de Facebook-pagina, waarop Elke direct advies geeft.