Ter gelegenheid van Pasen pakt meester-chocolatier Patrick Mertens van Chocoladehuis Boon uit met enkele fameuze stunts. Zo wist hij een order binnen te halen van de internationaal gerenommeerde ontwerper Paul Smith, die Hasselt kent van de prestigieuze tentoonstelling die hij in het Modemuseum organiseerde.

Smith heeft als thema van zijn nieuwste mode-collectie gekozen voor dinosaurussen. Om dit in de verf te zetten, deelt hij zaterdag in zijn Europese boetieks, gratis dino-eieren uit. Die zijn uit chocolade vervaardigd door Chocoladehuis Boon. Het ontwerp is van de hand van Inge Lijnen. Paul Smith koppelt er bovendien een wedstrijd aan. De XXL-versie van het chocolade dino-ei, goed voor maar liefst 40 kilo chocolade, wordt zowel in Antwerpen als Amsterdam verloot onder de klanten. Bij Boon zelf in Hasselt valt eveneens een dino-ei te winnen.

Boon komt dit weekend bovendien in de aandacht met nog een ander opmerkelijk paasei. Voor Studio Brussel werd namelijk ‘Het Zwaarste Paasei’ gemaakt, een reusachtige creatie die ter gelegenheid van ‘De Zwaarste Lijst’ wordt verloot. Op Paasmaandag zendt de radiozender de lijst van 66 meest populaire metal- en rockplaten uit.