Een aantal opvallende transfers in de juridische wereld… Frank Cleeren start in Hasselt een nieuw avontuur met de oprichting van K-Law, Steven Renette doet hetzelfde in een samenwerking met het Kempense Vermeulen-Heylen-Michiels en Astrid Clabots heeft een eigen nichekantoor in vastgoedrecht opgezet.

In juridische kringen was het al langer geweten, maar sinds vandaag ook officieel: Frank Cleeren, naampartner van Arts Cleeren en Vennoten in Genk, gaat zijn eigen weg. Hij start in Hasselt met een vestiging van K-Law. Dat is in feite de juridische poot van KPMG. De groep heeft al lokale entiteiten in Kortrijk, Brussel en Antwerpen, en wil nu met de oprichting van een vestiging in Hasselt ook de oostelijke zijde van het land afdekken.

Een tweede kantoor dat in Hasselt van start gaat is Vermeulen-Heylen-Michiels. Zij opereren vanuit het Kempense Herselt en hebben een bijkantoor in Mechelen. Zij breiden nu uit naar Limburg en hebben met Steven Renette een partner gevonden waarmee ze de specialisatie in arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht delen.

Een derde praktijk heeft een aantal weken geleden in Hasselt de deuren geopend. Astrid Clabots (foto boven) is na 3 jaar bij Villa Juris een eigen kantoor gestart met specialisatie in vastgoedrecht. Binnen deze niche zal meester Clabots niet alleen aan klassieke juridische geschillenbeslechting doen, maar ook via bemiddeling tot een oplossing proberen te komen.