Na de successen op de Olympische Spelen en de Paralympics, mogen we opnieuw enkele gouden, zilveren en bronzen medailles vieren. Meer nog, de Limburgse Brouwerij Cornelissen viel op de World Beer Awards in de prijzen met 3 typische Limburgse bieren: Herkenrode Bruin (goud), Limburgse Witte (zilver) en Herkenrode Triple (brons).

Limburgse Witte“Met deze drie onderscheidingen zetten we ons bedrijf en onze merken internationaal echt op de kaart,” aldus Jef Cornelissen jr. “Dit resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen. We namen voor het eerst aan deze competitie deel en komen met drie medailles naar huis… Daar zal dus zeker nog een stevig glas op gedronken worden met iedereen die hier zijn steentje toe bijgedragen heeft. Dit is nu eenmaal het resultaat van teamwork, vakmanschap en vertrouwen in eigen kunnen.”

Trouwens: op dezelfde World Beer Awards vielen nog 2 Limburgse bieren in de prijzen:

Een gouden medaille was er voor onze klassieker: de pils van Cristal Alken (categorie Czech-style Pale Lager) en de titel voor beste speciaalbier ging naar de Bzart Lambiek, het gechampagniseerde bier van Luc Dirkx uit Niel-bij-As.