Op de luxebeurs Très Chic, die nog tot en met maandag 31 augustus plaatsvindt in Hangar 58 (Bokrijk), stellen heel wat standhouders exclusieve nieuwigheden voor. We pikten er voor u 3 uit:

IP-Video-IntercomProSecurity lanceert op Très Chic een nieuwe en betaalbare IP-video-intercom, die via internet in verbinding staat met de smartphone of tablet van de klant. Wie aanbelt wordt gefilmd en krijgt de bewoner aan de lijn, ook al is die niet thuis. De postbode, een buurman, of zelfs een inbreker… met iedereen kan er een conversatie worden opgezet binnen de paar seconden. “We waren vooral op zoek naar een oplossing die ook kan geïnstalleerd worden in bestaande woningen en compatibel is met andere camerasystemen,” vertelt Dirk Martens, zaakvoerder van proSecurity.

pronovias fashion point
Fashion Point
, de gekende kledingzaak in Maasmechelen, stelt op de luxebeurs een totaal nieuw assortiment voor. Luc Kumpen en zijn team gaan immers van start met bruidsmode. Daarvoor hebben een ze exclusieve overeenkomst gesloten met het gerenommeerde Spaanse merk Pronovias. “Flatterende jurken voor zowel de klassieke, romantische als de moderne, zelfstandige bruid,” luidt de omschrijving. Fashion Point (en Obsis) wil met de rest van het uitgebreide gamma ook de bruidegom en de suite kleden. “Dit met onze designer cocktailjurken en elegante, stijlvolle maatpakken, maar ook met ensembles en kostuums,” stelt Kumpen.

powerwall teslaIntellisol tot slot, stelt op Très Chic de Tesla Powerwall in primeur voor. Deze Powerwall is een flexibel uitbreidbare batterij voor thuisgebruik, die opgeladen kan worden door elektriciteit van zonnepanelen en/of netstroom, bijvoorbeeld tijdens het goedkopere nachttarief. De thuisbatterij heeft een tijdloos, strak design. Ze kan dagelijks gebruikt worden voor alle toepassingen aan te sturen, maar ook dienen als back-up bij stroomuitval.