Alro Groep (categorie + 50 medewerkers) en Hospidex (categorie – 50 medewerkers) kroonden zich afgelopen weekend tot Snelste bedrijf van Limburg. Die titel kregen ze toegewezen als winnaars van de VKW Limburg Bedrijvenloop tijdens Genk Loopt.

Het was al de vierde editie van deze bedrijvenloop, waar gezondheid, teamspirit en fun centraal staan. “In de schaduw van het grote event, groeit ook onze Bedrijvenloop jaar na jaar”, aldus Gert Schreurs van VKW Limburg. “Met meer dan 35 deelnemende bedrijven en bijna 800 lopers mochten we voor deze competitie een recordopkomst verwelkomen. De combinatie tussen het versterken van de interne teamgeest en de informele netwerkmogelijkheden met andere deelnemende bedrijven, draagt bij aan de stijging van de populariteit.”

Ook voor VKW Limburg is de doelstelling tweeledig: “We willen enerzijds bedrijven ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen”, aldus nog Gert Schreurs. “Daarnaast promoten we de onderlinge verbondenheid door pal op de Grote Markt, naast het parcours en vlakbij de finish, ons Bedrijvendorp neer te poten. Deze vorm van mensen samen te brengen zorgt voor extra beleving en fijne zakelijke contacten.”

Op naar editie 2018!