Vers leesvoer voor een verlengd weekend: het mei-nummer van Made in Limburg Magazine! We schreven opnieuw een hele hoop boeiende artikels voor u bij elkaar. Downloaden kan via de app (Google Play en App Store) en via de webreader op deze link. De rechtstreekse link naar ieder artikel vind je hieronder:

– Starten doen we traditioneel met het overzicht van de 5 meest gelezen artikels van de voorbij maand.
– Als CEO hebben we Francis Wanten binnenstebuiten gedraaid. Benieuwd hoe de baas van Comfort Energy én Voka-voorzitter zijn onderneming leidt? Klik dan hier.
– Jonas Coenen werkte een jaar lang aan de renovatie van een groot bedrijfsgebouw. Vlak daarna legde een brandstichter het hele pand in de as. Over vallen en opstaan…
– Het aantal jobs in Limburg stijgt spectaculair sterker dan in de rest van Vlaanderen. We verzamelden enkele grafieken over die evolutie.
– Awards, onderscheidingen, eretekens en andere prijzen: in welke mate is de jury onafhankelijk om de winnaars aan te duiden? Nattevingerwerk of objectieve keuzes? Spraakmakend!
– Alex Verbeeck moet eigenlijk niet meer hard werken na de verkoop van zijn bedrijf ELGB. Toch is hij nog dagelijks heel actief als ondernemer. Zijn verhaal leest u hier.
– Onze fotograaf was te gast op een besloten werkvergadering van de Groeigazellen bij Voka Limburg. In de reportage van het bedrijfsbezoek en etentje herkent u zeker bekende Limburgse ondernemers!
De toekomstdenker van deze maand is Mark Vanlook: hij voorspelt de impact die drones zullen hebben op diverse sectoren. Visionair!
– Jo Massoels ruilde een jaar geleden Hasselt voor Göteborg. Zijn verhaal over het leven en werk in Zweden, leest u hier!
U ligt wakker van… bouwperikelen? Carglass bouwt al vele jaren met steeds dezelfde partner. Dat is ook zo voor het nieuwe hoofdkantoor in Hasselt.
– Manfred is de naam van totaal vernieuwend concept voor kasten. Op basis van reiskoffers en flightcases maakt het Tongerse bureau Magix u kast helemaal op maat. Product Made in Limburg!
– Vooraleer u aan de zomervakantie begint te denken: wij onderzochten 3 types van zakelijke koffers die u mee in het vliegtuig kunt nemen voor uw volgende businesstrip. Voor u getest!
– Afsluiten doen we zoals steeds met onze column. Deze keer gaat het over klantenservice. Afin, eigenlijk over het gebrek daar aan.

Geniet van onze bijdragen!