Dirk Vangronsveld verlaat populaire bakkerij in Bilzen

Vangronsveld Bakkerij, één van de meest populaire bakkerijen van Zuid-Limburg, zal vanaf 1 juli geleid worden door lokaal Unizo-voorzitter Bert Vangronsveld. Zijn broer Dirk, die sinds de overname van de tweede generatie mede-vennoot was, kiest voor een nieuwe uitdaging.

bert en dirk vangronsveld“Na 25 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging,” laat Dirk Vangronsveld weten. “Het was een leerrijk en mooi traject, waar ik me met mijn broer Bert en onze teams altijd goed heb kunnen in uitleven. Nu is het de bedoeling om met mijn vriendin het een tijdje wat rustiger aan te doen, om vervolgens met een nieuwe uitdaging de draad weer op te nemen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Het bedrijf aan de Maastrichterpoort in Bilzen, komt daarmee onder de exclusieve leiding van Bert Vangronsveld. “Aan onze gerichte focus zal er niets veranderen,” zegt hij. “Ik neem de uitdaging aan om als zaakvoerder de bakens verder uit te zetten. De bakkerijsector staat onder druk, maar samen met onze productie- en verkoopteams heb ik er alle vertrouwen in dat wij het verschil gaan blijven maken. Kwaliteit van zowel producten als een professionele dienstverlening op maat, blijven ons stokpaardje.”