Dilissen en Zonen overgenomen door APK

Dilissen OverpeltH. Dilissen & Zonen uit Overpelt, actief in wegenwerken, grondwerken, betonleveringen, afbraak, recyclage en containerdiensten, maakt voortaan deel uit van de APK Group, ook uit Overpelt.

Zoals u allicht weet, is APK een bouwbedrijf dat infrastructuurwerken uitvoert voor de telecomsector, nutsvoorzieningen en wegenbouw. De groep van ondernemer Paul Kerkhofs heeft door interne groei en tal van overnames, intussen een omvang bereikt van ongeveer 900 medewerkers en een omzet van 100 miljoen euro.

Paul Kerkhofs legt uit waarom Dilissen, dat zich op een perceel van 5 ha bevindt op het industriegebied Nolimpark, hem interesseerde: “Deze overname past in onze strategie van ‘Smart and Sustainable Future’. We kunnen door het inlijven van Dilissen onze recyclage-activiteiten centraliseren en verder uitbreiden. We voegen hiermee tevens extra troeven toe om onze strategie van verticale ketenintegratie toe te passen. Daarbij willen we het hele proces, van produceren tot leveren op de werf, in eigen handen hebben.”