Derde hotel voor Group GL is een feit

BestWesternWavre_Facade1De Limburgse vastgoed- en bouwrgroep Group GL van Ghislain Lenaers heeft zijn derde hotel geopend, het Best Western*** hotel in Waver. Na het Park Inn hotel in Luik en Radisson Blu in Hasselt, is dit het derde hotel van de groep.

Ghislain Lenaers kocht het pand in Waver in februari van dit jaar. Donderdag werd het driesterrenhotel officieel geopend. De 58 kamers kregen een opfrisbeurt. De lobby werd volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw interieur. “De renovatie heeft drie maanden in beslag genomen,” projectmanager en zoon John Lenaers. “We plannen in Waver nog een uitbreiding tot in totaal 65 kamers.”

Met West Western Waver mikt de Group GL vooral op zakelijk cliënteel. “Het ligt immers dichtbij het industrieterrein Waver Noord, waar 340 bedrijven gehuisvest zijn,” weet John Lenaers. Voor al die zakenmensen zijn daarom vier multifunctionele vergaderzalen, met bar en brasserie, voorzien.

In Hasselt plant Group GL zoals bekend op korte termijn nog twee extra hotels. Zo komt er een boetiekhotel in het oud gasthuis en een driesterrenhotel in de kleine toren van de TT-wijk. Group GL bouwt momenteel ook nog een hotel van 120 kamers in Brugge. Daarmee komt het totaal straks op zes.