kraan derdaeleBouwbedrijf Derdaele+ is 2016 met stip gestart. “We zijn amper 10 weken ver in het nieuwe jaar en hebben nu al het omzetcijfer van heel 2015 geëvenaard,” zegt Patric Derdaele. “De tendens waarbij we steeds opnieuw een flinke groei laten optekenen, zet zich dus verder. En dit allemaal in het jaar waarin we ons 10-jarig bestaan vieren.”

Derdaele+ kijkt dan ook ongeduldig uit naar de toekomst. De directie heeft zopas de plannen goedgekeurd voor expansie op meerdere vlakken. “We zeggen onze klanten en prospecten dat elk bedrijfsgebouw na 10 jaar een facelift nodig heeft, dus moeten we zelf het goede voorbeeld geven,” lacht Patric Derdaele. “De uitbreiding die we op het oog hebben, is een cruciale fase in onze bedrijfshistoriek. We investeren niet alleen in gebouwen, maar willen ook ons machinepark, dat nu al omvangrijk en erg modern is, verder uitbreiden. Een graafmachine, kniklader, dumper, hoogtewerker en vooral een nieuwe telescoopkraan met draaglast van 70 ton, zijn zopas aan het werk gezet.”

“Het zijn allemaal investeringen om nog sneller, efficiënter en dus competitiever te werk te gaan,” aldus de zaakvoerder. “Dat we deze troeven kunnen uitspelen en tegelijk onze medewerkers een familiale sfeer kunnen bieden, is cruciaal voor de groei van dit bedrijf.”