Demarketingafdeling (één woord!) is zopas de nieuwe hoofdpartner geworden van Made in Limburg. Het hands-on marketingbureau uit Genk richt zich vooral op Limburgse ondernemingen. “We weten dat de professionals in onze doelgroep fervente lezers zijn van Made in Limburg en dus willen we de kans niet laten liggen om via dit mooie medium met hen in communicatie te treden”, zegt Tamara Bergmans, oprichter en zaakvoerder van demarketingafdeling.

“Ons bureau denkt samen met de klant na over de beste communicatiemiddelen om de juiste boodschap tot bij de juiste doelgroep te brengen”, aldus Tamara. “We gaan daarbij heel persoonlijk tewerk. We willen eerst de business van de klant goed doorgronden, om daarna een doeltreffende oplossing op maat uit te werken. We vinden het heel belangrijk om voor elk project een aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden. Dat klinkt logisch, maar voor ons moet elk voorstel van een folder, website, persbericht of andere communicatie, bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van de klant. We voeren onze job uit alsof we écht de marketingafdeling van onze opdrachtgever zijn! Met hart en ziel, als een gedreven lid van het team. Dat is onze manier van werken.”

En die werkwijze slaat aan, want demarketingafdeling groeit gestaag. “We zijn intussen met 7 mensen, allemaal gemotiveerde professionals met een aanvullende expertise in alle marketingdomeinen. Het is niet onze stijl om vanop de hoogste daken te schreeuwen hoe geweldig we zijn, maar tot dusver mogen we zeker fier zijn op het parcours dat ons bedrijf heeft afgelegd.”