raf degensRaf Degens, momenteel COO van Mobile Vikings, zal vanaf 1 juni de nieuwe directeur worden van Corda Campus in Hasselt. Hij volgt Yves Marchal op, die zelf verkoos om een andere uitdaging te zoeken.

De 42-jarige Raf Degens zal zijn schouders zetten onder het beheer en de verdere ontwikkeling van de voormalige Philips-site. Op Corda Campus zijn er momenteel 90 bedrijven actief, die samen 3.000 werknemers tewerkstellen. Er zijn nog diverse bouwprojecten die klaar zijn voor uitvoering.

De nieuwe directeur heeft vanuit zijn achtergrond en ervaring mogen proeven van heel wat bedrijfsculturen, gaande van start-ups tot multinationals, zowel in een nationale als internationale context. Hij werkte voordien bij Arinso, Deloitte en sinds 2011 bij VikingCo, het bedrijf boven Mobile Vikings (ook op Corda gevestigd).

“Mobile Vikings was één van de eerste bedrijven op Corda Campus,” herinnert Raf Degens zich. “Ik heb de transformatie van de site dus vanop de eerste rij meegemaakt en ken de omgeving door en door. Corda Campus wil zich verder ontwikkelen als dé place-to-be voor ICT- , technologie- en dienstenbedrijven. Mijn affiniteit met technologie en contacten binnen de sector zullen daarbij goed van pas komen. De Campus heeft al een fantastische eerste transformatie doorstaan, iets waar we echt trots op moeten zijn. Ik kijk er dan ook erg naar uit om nu de volgende doelstellingen mee te realiseren en op die manier deze mooie Campus sterker op de (inter)nationale kaart te prikken.”