Na Yappa vorig jaar, is nu De Witte Communicatie uit Zonhoven door Google gevraagd om deel te nemen aan de Elevator Business Coaching Academy. Het is een exclusieve opleiding in Brussel rond diverse management- en communicatie-skills.

Elk jaar selecteert Google 15 tot 20 beloftevolle communicatiebureaus in België en Luxemburg voor zijn exclusieve trainingsprogramma’s. Tijdens deze coachingsessies reikt internationaal gerenommeerd spreker en auteur Robert Craven de deelnemende zaakvoerders tools en inzichten aan om hun groeistrategie te versterken. En dat op allerlei gebieden: financiën, HR, sales, marketing en klantenrelaties.

De Witte Communicatie uit Zonhoven kreeg, als voorlopig enige Limburgse bedrijf, zelfs een uitnodiging voor drie toptrainingen in de bus. Die starten nog deze maand en vinden plaats in het Brusselse hoofdkantoor van Google. “Dit is zowel voor ons als voor onze klanten een absolute opsteker”, zegt zaakvoerder Bart De Witte. “Hiermee versterken we onze strategie en service naar klanten toe, maar ook onze relatie met Google. En dat leidt dan weer tot een betere opvolging en inzet van alle lopende campagnes. Bovendien houden we zo een vinger aan de pols wat betreft nieuwigheden in de markt van online adverteren.”