Meers Patrick, een firma uit Bilzen die gespecialiseerd is in dakwerken, heeft een totaal nieuw assortiment toegevoegd aan het aanbod. Het bedrijf heeft in samenwerking met ontwerper Charles Lindelauf, hippe tuinconstructies en bergruimte in tropisch hardhout ontwikkeld.

Als een schoenmaker niet bij zijn leest moet blijven, waarom zou een dakwerker dat wel moeten doen? Patrick Meers, eigenaar/zaakvoerder van het gelijknamige bedrijf, heeft zijn creativiteit de vrije loop gelaten en een gamma van nieuwe houtconstructies op de wereld geholpen. Dlounge is een module die in de tuin kan gezet worden als luxe verwenplekje bij het zwembad of de jacuzzi. Dstored is dan weer een een hippe opbergruimte voor fietsen, mogelijk met een automatische deur.

De nieuwe producten zijn een volgende stap in de evolutie tot een totaalleverancier voor de afwerking van gebouwen. Meers biedt al een tijdje naast daken, dakisolatie en gevelbekleding ook carports, poolhouses en andere loungeruimtes. Het volledige aanbod is terug te vinden in een vernieuwde showroom, die volgend weekend officieel wordt geopend.