Het advocatenkantoor Adlex heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Grotestraat in Genk, schuin tegenover de huidige stek. Adlex brengt er zijn afdeling Insolventierecht onder, die dossiers behandelt als faillissementen, vereffeningen, WCO en invorderingen. Curator Ivo Budé (links op de foto) krijgt de leiding over de nieuwe vestiging.

Ivo Budé en Leo PanisAdlex Advocaten werd in 1983 opgericht door Leo Panis, en telt ondertussen 28 advocaten en 13 medewerkers in Genk (nu dus twee vestigingen) en Bree. Vorig jaar werd ook voormalig vakbondstopman Jean-Claude Van Rode aangetrokken als manager. “Wij zien een groeipool in vennootschaps- en insolventierecht,” zegt Leo Panis (rechts op de foto). “Maar door onze snelle groei werd het al te krap. Toen we de kans kregen om het gebouw van deurwaarder Gemis in dezelfde straat te huren, hebben we toegehapt. Hier zullen de vijf medewerkers van deze afdeling in alle rust aan hun dossiers kunnen werken.”

De aparte afdeling komt onder de leiding te staan van curator Ivo Budé, wiens voormalig kantoor in Maaseik zich begin dit jaar aansloot bij Adlex. Budé is ook de zevende vennoot van Adlex Advocaten. “Ik heb er alvast veel goesting in,” aldus Budé.