Crosskampioen leent Limburgse slaapmobiel

Steeds meer topsporters kloppen aan bij The Night-Store om tijdens wedstrijden gebruik te mogen maken van de ‘slaapmobiel’. Zo heeft de Franse motorcrosser Gauthier Paulin vorig weekend in Valkenswaard de Grote Prijs gewonnen, terwijl hij tussen elke manche een dutje ging doen in de rijdende slaapkamer uit Limburg.

slaapmobielDe slaapmobiel is een op maat gebouwde motorhome, met daarin een slaapsysteem van The Night-Store. Zwemmer Pieter Timmers was al langer overtuigd, en nu is ook de Franse motorcrosser Gauthier Paulin fan geworden. De wereldtopper, die in Valkenswaard beide reeksen won, slaapt ook thuis op het slaapsysteem van The Night-Store. Het verloste hem naar eigen zeggen van zijn schouderproblemen. Daarom vroeg hij ook slaapbijstand tijdens de wedstrijden aan de keten van ondernemer Stijn Neuteleers.

Naast sportevenementen strijkt de slaapmobiel dit voorjaar ook op heel wat andere evenementen en jaarmarkten neer. “De ideale gelegenheid voor het grote publiek om een kijkje te nemen,” aldus Neuteleers, die trouwens op 1 juni nog een nieuw filiaal opent in Maasmechelen.