Na het Alkense Yappa vorig jaar, is er opnieuw een Limburgs bedrijf geselecteerd voor het prestigieuze Google Elevator Program. Wim Coemans van het Lommelse online communicatiebureau Coemans.com zal 3 maanden lang gecoacht worden door een Europese marketingoeroe.

Google heeft een eigen academie, die in de hele wereld speurt naar beloftevol digitaal talent. Er worden per continent een aantal toppers geselecteerd voor een intensief begeleidingsprogramma. Tot dusver was er maar één Limburgs bedrijf dat hier aan heeft deelgenomen, met name Yappa uit Alken.

De tweede is Wim Coemans, die zopas een uitnodiging in de bus vond voor het Google Elevator. “Hiermee komen we meteen op de short list van meest beloftevolle digital agencies”, aldus een fiere Wim Coemans. “We zijn vereerd dat Google ons heeft opgemerkt en geselecteerd op basis van groeipotentieel en de prestaties van het afgelopen jaar, waarin we met 46% groeiden.”

De zaakvoerder uit Lommel zal nu samen met 14 andere ‘high potentials’ gecoacht worden door Robert Craven, een online marketinggoeroe op Europees topniveau. “Het doel van de sessies bestaat erin om de strategie en werking van de deelnemende bedrijven te optimaliseren en hun groeimarge volledig in kaart te brengen”, legt Wim Coemans uit.

Hij verwacht er veel van: “Ik zie het als een leuke kickstarter die onze ambities kan helpen waarmaken. Ik kijk ontzettend uit naar deze unieke opportuniteit. Het is voor mij een eer om Limburg te vertegenwoordigen tussen de andere veelbelovende agentschappen.”