Bijna 7 jaar na de verhuizing naar hun nieuwbouw in Zonhoven, heeft Coda Boekhouders deze week een tweede filiaal geopend. Om dichter bij de lokale klanten te zijn, is Coda voortaan ook terug te vinden in Opglabbbeek (Oudsbergen).

Coda Boekhouders is het kantoor van vennoten Patrick Kessels, Rik Vandebeeck, Peter Vandersteegen en Luc Gielen. Samen met hen, fungeert ook Sven Thijs als dossierverantwoordelijke. Daarnaast zijn er nog een 20-tal medewerkers, die de boekhouding verzorgen en advies verstrekken aan voornamelijk kmo’s in Limburg.

Om de dienstverlening geografisch uit te breiden werd nu beslist om naast het hoofdkantoor in Zonhoven, een tweede vestiging te openen. Het nieuwe kantoor is gelegen aan de Industrieweg Noord in Opglabbeek (Oudsbergen), en werd eerder deze week officieel ingehuldigd.

Net zoals in Zonhoven zullen de lokale medewerkers zich in Oudsbergen toeleggen op de boekhoudkundige- en fiscale begeleiding van éénmanszaken en vennootschappen. Er zal ook startersadvies worden gegeven, zoals over haalbaarheidsonderzoeken, financiële planning, startersformaliteiten, enzovoort.