Het is een trend dat mooie erkenningen niet alleen door vakjury’s worden toegekend. Het ‘grote publiek’ mag democratisch mee beslissen wie The Voice van Vlaanderen, het beste pop-up restaurant of Miss België wordt.

In de ondernemerswereld is dat niet anders. Daarom vestigen we graag de aandacht op 2 Limburgers die -op een totaal verschillend punt in hun carrière- een welverdiende onderscheiding in de wacht kunnen slepen:

Eef Coolen van groenbedrijf Bolster (Diepenbeek) maakt kans op de titel van meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer van Vlaanderen. Ze werd zopas nog uitgeroepen tot laureate voor Limburg en weet op 8 maart of ze de finalisten van de andere provincies achter zich kan laten. Dat zou mogen, want visie, lef en werkkracht heeft deze jonge ondernemer meer dan genoeg. Je kunt stemmen voor Eef door deze link te volgen.

Noël Essers zit al iets langer in het vak… De voorzitter van logistieke dienstverlener H.Essers is één van de kanshebbers voor de trofee van Transport Persoonlijkheid van de Kwarteeuw. De winnaar moet een persoon zijn die de laatste 25 jaar zijn stempel het duidelijkst op het Belgische wegtransport heeft gedrukt. Op 23 februari weten we of Noël Essers tot verdiende winnaar wordt uitgeroepen. Ook hij is uw stem meer dan waard! Ze doorgeven kan via deze link.

Limburg boven? Dat hangt ook van u af!