Charline Leroi (Autoglass) doet overname in Brussel

Het Hasseltse bedrijf Autoglass Clinic van de familie Leroi, heeft in Brussel (Melsbroek) collega Autoglas Denies overgenomen.

charline leroi autoglassAutoglass Clinic is sinds 2013 in handen van Charline Leroi, die daarmee de erfenis van haar vader Hugo verderzet. Zoals bekend heeft Hugo Leroi een zeer rijke geschiedenis in de sector van herstelling en vervanging van autoruiten achter de rug. De overname is een grote stap voor Autoglass Clinic. Behalve eigen vestigingen in Lanaken en Hasselt heeft het bedrijf ook samenwerkingsakkoorden met een 20-tal zelfstandige autoglasspecialisten in het land, alsook 45 mobiele units. Eén van de grotere zelfstandige partners, Autoglas Denies, komt nu volledig onder de paraplu van de Hasseltse hoofdzetel. Er werken 8 mensen. De transactie werd begeleid door Deloitte. “De broers Geert en Peter Denies zagen het niet zitten om nog verder te groeien,” zegt Charline Leroi. “Van de andere kant zochten wij een eigen stek in de buurt van Brussel, nog altijd het hart van de lease- en automobielmarkt. Voor ons is dit een erg strategisch belangrijke overname.”

Autoglass Clinic is alvast van plan om te blijven groeien. “Via overnames, nieuwe samenwerkingsakkoorden of eigen vestigingen,” aldus de CEO. “We gaan het gaspedaal nog dieper induwen.”