Eddy AertsEddy Aerts, die COO en CFO was bij kranenbedrijf Arcomet uit Beringen, stapt over naar vastgoedontwikkelaar Matexi. Ook daar zal Aerts de functie van CFO waarnemen. Voordien was hij actief in financiële functies bij onder meer Mercurius Group, Vedior en McKinsey, en dit zowel in België als Nederland. Hij had ook een tijdje zijn eigen adviesbureau waarmee hij interimmanagement deed. Eddy Aerts is 52.

“Eddy brengt een ruime, en gedeeltelijk internationale, ervaring mee als strategisch consultant en ervaren CFO,” zegt Gaëtan Hannecart, CEO van Matexi. “Kortom heel wat competenties om Matexi te ondersteunen bij de verdere professionalisering en beoogde groei.” Eddy Aerts zelf reageert enthousiast: “Matexi is een zeer solide onderneming met uitdagende groeiambities en zit midden in een professionaliseringsproces dat deze groei moet mogelijk maken. Ik kijk ernaar uit om aan dit proces mijn bijdrage te leveren.”

Tom Van BecelaereDe West-Vlaamse vastgoedontwikkelaar kondigt tevens een managementwissel in Limburg aan. Stefan Roosen wordt als regionaal directeur opgevolgd door Tom Van Becelaere (foto). Hij is Burgerlijk Werktuigkundig Ingenieur en werkte eerder onder meer als projectontwikkelaar bij Aldi en als Project Manager Real Estate Europe voor Shurgard. Daarvoor was Van Becelaere nog actief bij KNP Leykam (Sappi) en Agglo. Tot op heden was hij zelfstandig consultant.

“Limburg is belangrijk voor Matexi, met onze investeringen in de stedelijke herontwikkeling aan de Hasseltse Kanaalkom, als ongetwijfeld het belangrijkste dossier voor de komende jaren,” aldus nog CEO Gaëtan Hannecart. “Tom is met zijn waardevolle ervaring in vastgoedbeleid de geknipte man om ons te helpen onze ambitieuze plannen in de provincie waar te maken.”