Foodmaker, een concept van gezonde voeding, heeft zopas de eerste vestiging in Limburg geopend. Een speciaal moment voor CEO Lieven Van Lommel, die in Hasselt is geboren en zijn keten dus naar de Heimat haalt.

Foodmaker concentreert zich op verse, gezonde voeding zonder toegevoegde smaakstoffen, bewaarmiddelen of geraffineerde suikers. Het bedrijf telt 9 filialen en levert aan Delhaize en tal van foodcorners in het hele land. Voor het eerst gaat er nu in Limburg een winkelpunt open, meer bepaald aan de Botermarkt in Hasselt. Er worden onder meer broodjes, salades, wraps, sapjes, ontbijt en warme gerechten verkocht.

De vestiging in Hasselt is zoals thuiskomen voor Lieven Van Lommel, CEO van Foodmaker: “Ik ben zelf geboren in Hasselt, dus ik ben heel blij dat we vanaf nu hier onze maaltijden kunnen aanbieden. We passen in dit restaurant trouwens de nieuwe look en feel toe, waarmee we nog meer inzetten op beleving. De indeling, met onder andere lagere koeltogen, zorgt voor een aangename sfeer. We kiezen ook bewust voor een meer rustgevend interieur.”