Cegeka in bovenste schuif bij Microsoft

Microsoft heeft Cegeka uit Hasselt toegevoegd aan zijn prestigieuze Inner Circle voor Microsoft Dynamics. Deze Inner Circle bestaat uit de vijftig sterkst groeiende en innoverende partners van Microsoft in de wereld. Het is de meest prestigieuze bekroning die Dynamics-partners kunnen krijgen, en daarom een hele eer voor het Limburgse IT-huis. De beslissing werd zopas bekendgemaakt in Toronto.

Dynamics is het ERP- en CRM-pakket van Microsoft, dat wereldwijd verdeeld wordt door een hiërarchie van partners. Cegeka heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd om te klimmen op de rangschikking. Het gaat vooral om het verwerven van extra kennis en expertise, productontwikkeling en uiteraard het binnenhalen van klanten. Hierdoor mag Cegeka zich nu rekenen tot de meest strategische ERP-partners van Microsoft ter wereld.

Arno_Visser“Deze erkenning is een mooie bekroning voor de toegevoegde waarde die we telkens proberen te leveren,” zegt Arno Visser, Director Microsoft Business Solutions bij Cegeka (foto). “We kunnen nu onze expertise verder aanscherpen en ons Dynamics-aanbod innoveren.”