Op de jaarlijkse Transport & Logistics Awards hebben 2 Limburgse bedrijven de hoogste podiumplaatsen bezet. Carglass en BME (Genk) wisten respectievelijk goud en zilver weg te kapen in de categorie voor de beste HR-projecten.

De Nekkerhal van Mechelen was afgelopen donderdag de verzamelplaats voor de bedrijven uit de transport en logistieke sector. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de awards voor de bedrijven die in 2017 de beste prestaties hebben geleverd. We onthouden vooral dat Carglass en BME als beste logistieke bedrijven werden verkozen voor de HR-projecten die ze hadden ingediend. Carglass geldt al vele jaren als één van de beste werkgevers in het land. Hun HR-departement onder leiding van Bart Lambrechts heeft al in vele competities de concurrentie naar huis gespeeld.

Al even indrukwekkend mag de prestatie van BME genoemd worden. Het E-fulfillment-bedrijf uit Genk heeft een eigenzinnige manier uitgedokterd om mensen te rekruteren en aan zich te binden (Lees hier een eerder artikel hierover). “Wij waren al enorm trots om genomineerd te zijn”, zegt zaakvoerder Koen Vanderweyden. “Deze tweede plaats motiveert ons nog meer om in 2018 nog een stap verder te gaan, samen met ons fantastisch team!”