Dirk Boogmans en Jean-Paul Teyssen zijn toegetreden tot de raad van bestuur van de Limburgse HR-groep ASAP. Twee economische zwaargewichten die mee aan de kar moeten trekken om de groei van ASAP te versnellen.

Dirk Boogmans (foto) is voorzitter van de Vlaamse Raad voor Wetenschap & Innovatie en is (of was) ook bestuurder bij Innogenetics, LMS, Telenet, BNP Paribas Fortis, Ethias, Gimv en CFE.

,Jean-Paul Teyssen is CEO van Carglass, waar hij al 27 jaar actief is. Nadat hij al CEO van Carglass Nederland en Duitsland was, is Jean-Paul Teyssen sinds 2001 afgevaardigd bestuurder voor Carglass Belux.

Eerder hebben ook Harry Lemmens, CEO van SML en bestuurder van KRC Genk, en prof. dr. Dirk Buyens van de Vlerick Leuven Gent Management School een mandaat gekregen in de Raad van Bestuur van ASAP HR Group.

ASAP, opgestart in 1979, heeft in 2011 een omzetstijging genoteerd van 25 %. Daarmee komt het Limburgse bedrijf binnen in de top 10 van de sector. ASAP heeft intussen 60 vestigingen in België, en 310 medewerkers. Het aantal uitzendkrachten komt overeen met 3400 FTE’s.