Bart Becks, CEO van de Angel Group (SonicAngel, FilmAngel, Angel.me,…) is één van de 4 kandidaten voor de prestigieuze titel Marketer of the Year 2012. Dit is een nationale onderscheiding met veel weerklank in de sector. De 3 andere kandidaten die het tegen de Bilzenaar moeten opnemen zijn Gregory Berleur (Benelux Marketing Director van Danone/Waters Division), Dirk Oosterlinck (Managing Director “bpost op afspraak”) en Nicolas Marchand (Vice President, Chief Commercial Officer & Media van VOO).

Bart Becks (1971) woont tegenwoordig afwisselend in Brussel en Los Angeles. Hij bekleedde diverse topfuncties voor internationale mediabedrijven, tot hij samen met muziekgoeroe Maurice Engelen (vooraan op foto) het platenlabel SonicAngel startte. Een atypisch bedrijf, aangezien de fondsen voor de financiering van artiesten worden opgehaald bij de fans, die door ‘aandelen’ te kopen ook mee van de opbrengst kunnen genieten. Deze vorm, crowdfunding genoemd, past de Angel Group ook toe op projecten voor jonge filmmakers, mode-ontwerpers, enzovoort.

Wie wil stemmen voor Bart Becks kan daarvoor surfen naar deze website en net zoals volgende zondag, een bolletje kleuren achter zijn naam.