Het project ‘Limburg Sterk Netwerk‘ – waarmee JCI Limburg het wereldrecord Speed Business Dating op zijn naam wil schrijven – heeft bijna de beoogde 1.000 deelnemers bereikt. De teller staat op 924.

Maandag 17 november worden minstens 1.000 ondernemende Limburgers verwacht in de Ethias Arena in Hasselt. JCI Limburg wil daarmee in het Guiness Book of World Records vermeld worden. Het huidige wereldrecord is nog maar enkele dagen oud en staat nog op naam van een Londens gezelschap met 485 deelnemers.

“We hopen dat we ver over de 1.000 deelnemers gaan geraken,” zegt initiatiefnemer en JCI-senator Andres Lesire. “Dan zouden we zeker twee keer beter doen dan de huidige recordhouder.” Zoals bekend heeft gouverneur Herman Reynders het peterschap van het project aanvaard. De actie wordt ook gesteund door tal van bedrijven en organisaties. “Het begint zeker te leven,” stelt Lesire vast. “We hopen hiermee te bewijzen dat Limburg, aan de vooravond van de sluiting van Ford Genk, zeker niet dood is. En laten we vooral hopen dat we hiermee een boost kunnen geven aan het ondernemerschap.”