Mediahuis en VokaVoka – Kamer van Koophandel Limburg ondertekende donderdag een partnership met Made in Limburg. Vanaf 15 december 2015 wordt dit zichtbaar in de vorm van een concrete samenwerking. Een heel bewuste keuze om het ondernemerschap mee te promoten, stelt Voka.
“Door ons partnership willen we als Voka – Kamer van Koophandel Limburg een duidelijk signaal geven,” zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Ondernemers en ondernemingen kunnen niet genoeg in de spotlights geplaatst worden. Zij zorgen immers elke dag weer voor welvaart en welzijn in onze provincie.”

Directeur Communicatie en Netwerking, Johan Grauwels vult aan: “Als we ons oor te luister leggen bij onze meer dan 3.000 leden-ondernemingen, dan horen we elke dag weer dat Made in Limburg elke ochtend echt wel gelezen wordt. Made in Limburg heeft op die 5 jaar een vooraanstaande plaats in de berichtgeving over economisch Limburg verworven. Dankzij dit partnership kunnen we ook nog beter onze boodschappen, onze events en onze opleidingen naar onze ondernemers brengen.”

Gedelegeerd bestuurder van Mediahuis Limburg, Dominic Stas, is ook in zijn nopjes: “Zowel Voka – Kamer van Koophandel Limburg als Mediahuis zetten sterk in om het ondernemerschap in onze provincie te bevorderen. We zijn dan ook bijzonder blij dat we door dit partnership mekaar nog kunnen versterken.”