Hilde rutten en Peter GoossensHet Belgische team is helemaal klaar voor de Europese finale van de Bocuse d’Or. Op 7 en 8 mei strijden de beste chefs van ieder land voor de prestigieuze trofee die is genoemd naar de Franse meesterkok Paul Bocuse. De wedstrijd wordt ook wel eens de Olympische Spelen van de gastronomie genoemd. Niemand minder dan Peter Goossens stuurt de Belgische equipe aan. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten. Zo werd voor de presentatie van de gerechten een beroep gedaan op Berghoff Belgium, de leverancier van keukengerei uit Heusden-Zolder (weldra Beringen). Zaakvoerder Hilde Rutten liet de huisontwerpers Frederik Aerts en Pieter Roex het presentatieplateau voor het Belgische team ontwerpen. De lokale jury, die tijdens de generale repetitie zowel het eten als de omkadering kwam keuren, gaf groen licht, en heeft er alle vertrouwen in dat Peter Goossens en zijn equipe hoge ogen zullen gooien in Stockholm.