Fordgarage Beckers in Bilzen heeft zopas geïnvesteerd in de verdubbeling van de showroom. Bovendien werd het bedrijf bekroond met 2 labels: één dat toelaat om exclusieve modellen aan te bieden en een ander om de expertise in bedrijfsvoertuigen te benadrukken.

Beckers is een traditierijke Ford-verdeler in Bilzen en Lanaken. De familiale onderneming is altijd één van de voorlopers geweest in vernieuwingen en klantenservice. Ook nu, want de toonzaal is na uitbreidingswerken verdubbeld tot 1.000 m². De verbouwingen hebben 8 maanden in beslag genomen.

Het is dankzij die investering dat Ford Beckers twee nieuwe labels heeft gekregen van de autobouwer. “Dat we ons nu FordStore mogen noemen, houdt in dat we tot het kransje van erkende verdelers behoren die de exclusievere modellen zoals Mustang, Vignale of RS mogen verdelen”, zegt Martijn Beckers. “De tweede onderscheiding als Transit Centre wijst erop dat we over extra services voor bedrijven beschikken, zoals gespecialiseerde mecaniciens en onderhoudscontracten op maat.” Goed bezig dus bij Beckers!