Consultancykantoor BDO bouwt zijn dienstverlening uit door de overname van het Limburgse bedrijf Care Consulting Services.

caponi_renzo_6563“De digitalisering rukt verder op in het bedrijfsleven. Ook de Belgische kmo moet evolueren om voldoende kostenefficiënt, flexibel en snel te reageren op de vragen uit de markt,” vindt Hans Wilmots, CEO van BDO. “De laatste jaren liepen onze kmo’s een digitale achterstand op tegenover buitenlandse concurrenten door hun terughoudendheid op het vlak van automatisering. We willen helpen om daar verandering in te brengen.”

Daarom heeft BDO Care Consulting Services overgenomen van Renzo Caponi. “We hebben als onafhankelijke nichespeler in de implementatie van ERP-systemen en tools, een solide reputatie opgebouwd,” zegt hij. “Door het bundelen van onze krachten is BDO nu in staat om bedrijven en organisaties met hun toekomstige digitale agenda te begeleiden. Dat doen we in diverse sectoren zoals de industrie, de dienstensector, retail en groothandel.”

Caponi wordt door de transactie meteen partner binnen de tak BDO Advisory, die advies geeft in enterprise software, business analytics, e-commerce en mobiele apps.