Nog tot 10 maart zullen 15 Limburgse starters hun kwaliteiten kunnen tonen tijdens een uniek pop-upconcept in de Vennestraat in Genk. Volgens diverse thema’s, zoals Femme Fatale en Puurheid van Geest, zorgen ze ervoor dat het grote publiek hun innovatieve producten en diensten kan beleven.

Startersbazaar Pop-Upshop is de naam van het creatieve evenement dat de komende dagen wordt gehouden in The Box, een locatie in de Vennestraat die zich uitstekend leent voor try-outs van vernieuwende ondernemersideeën. Het doel is dat er iedere dag van 10 tot 14 uur allerlei workshops worden gehouden, waardoor de klanten met alle zintuigen kunnen proeven van de producten en diensten van de starters. Een vernieuwende aanpak, die is uitgedokterd door Starterlabo, een intensief begeleidings- en coachingtraject voor ondernemerschap. Er kan ’s middag ook een gezonde lunch verorberd worden.

Juwelen maken met zilverklei, de diepere laag in jezelf ontdekken, figureren in een fotoshoot, je huid ‘scrubben’ met koffie of op een originele manier netwerken: het zijn maar enkele voorbeelden van wat er te beleven valt in de Startersbazaar. Het grote publiek is meer dan welkom om de nieuwigheden te ontdekken en zo de beginnende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Want eens ze op kruissnelheid komen, zijn deze starters de werkgevers van morgen….