Bart Koninckx neemt aandelen van Stefan Kerkhofs over

Stefan Kerkhofs, bezieler van de Fungroup, heeft zijn 50%-aandeel in het evenementenbureau To The Point Events verkocht aan vennoot en medestichter Bart Koninckx. “Ik ben enorm fier op wat de de afgelopen 10 jaar bij To The Point hebben opgebouwd,” zegt Stefan Kerkhofs. “Ik heb echter de handen meer dan vol met andere projecten, zoals Dinner in the Sky. Vandaar dat ik met het volste vertrouwen de zaak overlaat aan Bart.”

Team-To-The-Point-300x225“De afgelopen jaren hebben we samen onwaarschijnlijk mooie evenementen in België mogen organiseren,” aldus Bart Koninckx. “En dit gaat de volgende jaren zeker niet veranderen, want het orderboekje van To The Point Events ziet er meer dan goed uit. Gezien onze uitstekende reputatie en de capaciteiten van het huidige team, zal er operationeel niet veel veranderen. Trouwens, Stefan blijft nog achter de schermen meewerken.”

“Voor mij waren het 10 fantastische jaren, waar ik met voldoening op terug kan kijken,” zegt Stefan Kerkhofs nog. “Zo hebben we diverse awards gewonnen en zijn we het 3de beste evenementenkantoor van België geworden. Deze eer valt ons al een aantal jaren te beurt en zal niet snel veranderen.”

Zelf gaat hij zich nu nog meer bezighouden met Dinner in The Sky. ““We hebben de rechten van Dinner in The Sky USA verkocht aan een investeringsmaatschappij, die ons wil betrekken bij de uitrol. Er zijn bijvoorbeeld enkele leuke deals met grote Amerikaanse bekendheden in de maak. In de toekomst zal ik dus nog veel meer moeten gaan reizen. Vanuit de lucht zal ik wel het reilen en zeilen bij To The Point met veel belangstelling blijven volgen.”