Atrium sluit dik contract af met prominente partners

ADROpleidingsinstituut Atrium uit Ham heeft de krachten gebundeld met Syntra Limburg en het Technisch Instituut Sint-Lodewijk uit Genk. Samen gaan ze jaarlijks 500 chauffeurs opleiden om het verplichte ADR-attest te behalen.

Wie binnen Europa gevaarlijke goederen of stoffen wil vervoeren over de weg, moet over een ADR-attest beschikken. De gespecialiseerde opleidingen om dit certificaat te behalen, worden al vele jaren (25) gegeven voor vakmensen van Syntra Limburg en van T.I. Sint-Lodewijk. Door de samenwerking met Atrium, het bedrijf van zaakvoerder Pablo Coosemans, willen de partners het kwaliteitsniveau nog opkrikken en ervoor zorgen dat allerlei bijscholingen op tijd en stond georganiseerd worden.

“Een mooie referentie voor ons,” getuigt Pablo Coosemans. “Atrium is de laatste jaren telkens verdubbeld in omvang. Dit kunnen wij alleen maar bewerkstelligen door partnerships te sluiten met sterke, betrouwbare partners. Zoals Syntra Limburg en het T.I. Sint-Lodewijk. We hebben elkaar dus gevonden, waarmee de basis van het succes al is gelegd.”